De laatste stap naar duurzaam werk…

Vaak beschikken werkzoekenden weliswaar over de gewenste technische competenties en de juiste werkhouding, maar toch is het voor hen niet altijd even eenvoudig om hun weg op de arbeidsmarkt te vinden. In opdracht van partners zoals VDAB zetten wij trajecten op waarbij we mensen begeleiden naar werk én bemiddelen bij werkgevers waar nodig.

Begeleiden en ondersteunen naar werkBegeleidingbemiddelingwerk

Wie zijn potentiële werkgevers in de regio waar ik met mijn competenties terecht kan? Hoe moet ik solliciteren? Welke informatie moet mijn CV en sollicitatiebrief bevatten? Hoe bereid ik me voor op een gesprek? … Voor vele mensen zijn deze zaken niet zo evident.

Onze deelnemers mogen op ons rekenen voor ondersteuning en begeleiding op maat. Dit gebeurt overwegend individueel, maar omvat soms ook deeltrajecten in groep. Denk daarbij aan het aanscherpen van de computervaardigheden om online sollicitatieformulieren in te vullen of het schrijven van een sollicitatiebrief.

Bemiddelen bij potentiële werkgevers uit ons netwerk

Voor een aantal van onze deelnemers gaan we – samen met de collega’s van I-Diverso – actief op zoek naar potentiële werkgevers. Daarbij maken we de gerichte verbinding tussen (mogelijk nog verborgen) vacature en kandidaat. Ook leggen we al de eerste rechtstreekse contacten ter voorbereiding van het sollicitatiegesprek.

Samenwerken rond ‘begeleiding en bemiddeling naar werk’?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking