Partner voor het opzetten van beroepsopleidingen

Een praktijkgerichte beroepsopleiding vormt vaak een succesvolle route naar duurzaam werk. Vanuit WEB staan wij open voor alle mogelijke samenwerkingsvormen met een brede waaier aan partners voor het opzetten van praktijkgerichte beroepsopleidingen. Zo organiseren we samen met Janssen Pharmaceutica de succesvolle beroepsopleiding ‘Hulp in de grootkeuken’.

Beroepsopleiding ‘Hulp in de grootkeuken’Beroepsopleiding

Deze beroepsopleiding is gekoppeld aan het bedrijfsrestaurant van Janssen Pharmaceutica in Beerse. Onze cursisten werken in de voormiddag als medewerker mee in de keuken en het bedrijfsrestaurant.

Daar leren ze al doende het nodige om te kunnen werken in een grootkeuken en krijgen ze de kans om hun vaardigheden aan te scherpen op verschillende werkposten in de koude keuken, de warme keuken, aan de afwasband, het buffet,….

Hiernaast krijgen ze drie namiddagen per week praktische vorming over voedselveiligheid en -hygiëne, solliciteren, voedingsleer, communicatie, EHBO,…. Ongeveer de helft van onze cursisten is anderstalig. Zij krijgen extra taalcoaching.

Ook voorzien we voor onze cursisten sollicitatieondersteuning en begeleiding bij het zoeken naar een job.

De opleiding duurt 14 weken. Wie geslaagd is, ontvangt een getuigschrift van de VDAB, en is volledig klaar om te gaan werken als keukenhulp in een grootkeuken van een ziekenhuis, een zorginstelling, een bedrijf, een school,….

Interesse in deze beroepsopleiding? Contacteer ons gerust.

Andere beroepsopleidingen?

Ook met andere partners organiseerden wij in het verleden al beroepsopleidingen. Bij elke samenwerking zoeken wij naar een manier om ieders expertise maximaal te laten renderen. Onze toegevoegde waarde zit in het coachen van de cursisten doorheen het ganse opleidingstraject, en is vaak complementair aan het leertraject rond de technische competenties.

Samenwerken rond een beroepsopleiding?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking