Haal meer voldoening uit je job!

Wil je een nieuwe richting uitslaan met je loopbaan? Twijfel je aan de overstap naar een meer sociale of meer technische job? Overweeg je om opnieuw een opleiding te gaan volgen? Ben je uitgekeken op je huidige functie? Heb je nog weinig perspectieven? Mogelijk biedt loopbaancoaching via WEB je een uitkomst.

Waarom loopbaancoaching?

Er bestaan tal van goede redenen om individuele loopbaancoaching te volgen. Je carrière loopt bijvoorbeeld niet zoals gewenst, je raakt stilaan uitgekeken op je job, je voelt dat er niet veel toekomstperspectief is in je huidige functie, je droomt ervan om je loopbaan een totaal andere wending te geven, je wilt bekijken hoe je binnen huidige job of bedrijf kan verder groeien, …

Als je twijfelt of je ‘dit’ wel wilt, dan is loopbaancoaching de juiste stap. Samen met je loopbaancoach zet je in meerdere gesprekssessies alles helder op een rij, waarna je een weloverwogen toekomstkeuze maakt. Wie minstens een jaar aan de slag is, kan gebruik maken van de loopbaancheques.

Hoe verloopt individuele loopbaancoaching?

Zo snel mogelijk na je eerste contactname met ons plannen we een eerste ontmoeting. Dit kan op één van onze locaties in Turnhout, Herentals, Geel, Hoogstraten of Mechelen. Onze loopbaancoaches stellen zich uiterst flexibel op. Afspraken buiten de werkuren zijn uiteraard mogelijk.

Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren we naar jouw verwachtingen en informeren we je over onze werkwijze. Als je beslist om de coaching aan te vatten, krijg je meteen al wat huiswerk mee in de vorm van vragen waarover je kan nadenken en waar we de volgende sessie dieper op in gaan.

Er is dus alle ruimte voor zelfreflectie. Daarnaast reiken we je ook inzichten aan over de regionale arbeidsmarkt en de kansen voor de carrièrestappen die je overweegt.

Eén loopbaancheque is goed voor 4 uur loopbaanbegeleiding en kost 40 euro. Je kan deze bestellen via de website: www.vdab.be/loopbaancheques

Onze klachtenprocedure vindt u hier: Klachten procedure WEB I-Diverso – nieuw 2018.

Behoefte aan loopbaancoaching?

Contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking